ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Αποξηλώσεις: Περιλαμβάνει την αποξήλωση των κουφωμάτων, της κεντρικής θύρας, την κουζίνα, τα πλακίδια (δάπεδα-κουζίνα- μπάνιο), των ειδών υγιεινής και τις ντουλάπες. Την απομάκρυνση χρησιμοποιημένων υλικών και μπάζων, καθημερινός καθαρισμός χώρου εργασίας και κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας.

Υδραυλικά: Περιλαμβάνει νέα υδραυλικά συστήματα και αποχετευτική εγκατάσταση, καθώς και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, μπαταριών και σιφωνίων.

Ηλεκτρολογικά: Περιλαμβάνει νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, σύμφωνα με την νεα επανασχεδίαση του χώρου. Τοποθετείται νέος πίνακας και νέες γραμμές (τηλεφώνου/πρίζα/κεραίας/ διακόπτες) καθώς και καινούριοι διακόπτες.

Κουζίνα: Περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό και παρουσίαση σε 3d την νέα κουζίνα. Τοποθετούνται νέα ντουλάπια έως και 10 μέτρα, με βακελιτικά πορτάκια (επιλογή χρώματος και σχέδιο). Επίσης τοποθετείται συρταροθήκη, πάγκος 4mm, διπλός νεροχύτης, μπαταρία και πλακίδια στην πλάτη της κουζίνας.

Ντουλάπα: Περιλαμβάνει την επανασχεδιάσει των ντουλαπιών και την τοποθέτηση ντουλάπας ανοιγόμενης ή συρόμενης από βακελίτη, πάχους 18mm με εσωτερικά συρτάρια. Υπάρχει επιλογή χρωμάτων και σχεδίων.

Μπάνιο: Περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό του μπάνιου και γίνεται πλήρη ανακατασκευή. Γίνεται προμήθεια και τοποθέτηση των πλακιδίων της επιλογής σας και τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής, μπανιέρα ή ντουζιέρα, μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου.

Χρώματα: Περιλαμβάνει τον χρωματισμό του χώρου με πλαστικά σπατουλαριστά οικολογικά χρώματα και τον χρωματισμό μεταλλικών στοιχείων. Οι επιλογές των χρωμάτων είναι δική σας επιλογή και πάντα τα χρώματα είναι από επώνυμες εταιρίες.

Δάπεδα: Περιλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση των πλακιδίων δαπέδου και κουζίνας έχοντας επιλογή τόσο στα πλακίδια αλλά και στον τρόπο τοποθέτησης. Υπάρχει και δυνατότητα αντί για πλακάκια να τοποθετηθούν και laminate.

Εσωτερικές  Πόρτες: Περιλαμβάνει την τοποθέτηση των εσωτερικών κουφωμάτων από πόρτες laminate με επένδυση foil σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Πόρτα Ασφαλείας: Περιλαμβάνει την τοποθέτηση επώνυμης πιστοποιημένης πόρτας ασφαλείας, διπλής θωράκισης με κλειδαριά ασφαλείας και δεκαέξι  σημεία κλειδώματος. Υπάρχει επιλογή σχεδίων και χρωμάτων.

Θέρμανση: Περιλαμβάνει θερμιδομετρική μελέτη του χώρου από μηχανολόγο μηχανικό. Στη συνέχεια τοποθετούνται νέες γραμμές από πολυστρωματική σωλήνα και σώματα τύπου πάνελ. Ενώ στο μπάνιο τοποθετείται σώμα τύπου πετσετοκρεμάστρα.

Κουφώματα Αλουμινίου: Περιλαμβάνει την αποκατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα πιστοποιημένα αλουμίνια επώνυμων εταιριών με διπλά τζάμια.

Επιχρίσματα: Περιλαμβάνει το σοβάντισμα τοίχων και ταβανιών όπου απαιτείται αι επισκευάζουμε τυχόν υγρασίες σε όλο το σπίτι. Σοβαντίζουμε εκ νέου κουζίνα και μπάνιο για την τοποθέτηση των πλακιδίων.

Γύψινα: Περιλαμβάνει διακοσμητικό γύψινο περιμετρικά των χώρων (ταβάνι) και τοποθέτηση ψευδοροφών στο μπάνιο με σποτάκια, καθώς και κρυφό φωτισμό στο σαλόνι.

Για το σύνολο το εργασιών αλλά και για την προμήθεια των υλικών το κόστος υπολογίζεται στα  230€/τμ. + ΦΠΑ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε
τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Facebook   Twitter

© 2023 Βλάχος Αθανάσιος.