ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

Αποξηλώσεις: Περιλαμβάνει την αποξήλωση της κουζίνας και του μπάνιου και των ειδών υγιεινής. Την απομάκρυνση χρησιμοποιημένων υλικών και μπάζων. Τον καθημερινός καθαρισμός χώρου εργασίας και κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας.

Υδραυλικά: Περιλαμβάνει νέα υδραυλικά συστήματα και αποχετευτική εγκατάσταση, καθώς και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, μπαταριών και σιφωνίων.

Ηλεκτρολογικά: Περιλαμβάνει την προμήθεια και αντικατάσταση των μπριζοδιακοπτών.

Κουζίνα: Περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό και παρουσίαση σε 3d την νέα κουζίνα. Τοποθετούνται νέα ντουλάπια έως και 8 μέτρα, με μελαμινικά πορτάκια (επιλογή χρώματος και σχέδιο). Επίσης τοποθετείται συρταροθήκη, πάγκος 4mm, διπλός νεροχύτης, μπαταρία και πλακίδια στην πλάτη της κουζίνας.

Μπάνιο: Περιλαμβάνει την  προμήθεια και τοποθέτηση των πλακιδίων της επιλογής σας και τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής, μπανιέρα ή ντουζιέρα, μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου.

Επιχρίσματα: Περιλαμβάνει το σοβάντισμα τοίχων και ταβανιών όπου απαιτείται σε κουζίνα και μπάνιο για την τοποθέτηση των πλακιδίων και επισκευάζουμε τυχόν υγρασίες σε όλο το σπίτι.

Χρώματα: Περιλαμβάνει τον χρωματισμό του χώρου με πλαστικά σπατουλαριστά οικολογικά χρώματα και τον χρωματισμό μεταλλικών στοιχείων. Οι επιλογές των χρωμάτων είναι δική σας επιλογή και πάντα τα χρώματα είναι από επώνυμες εταιρίες.

Για το σύνολο το εργασιών αλλά και για την προμήθεια των υλικών το κόστος υπολογίζεται στα  100€/τμ. + ΦΠΑ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε
τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Facebook   Twitter

© 2023 Βλάχος Αθανάσιος.