ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία ''ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο.Ε.'' από το 1993 έχει υλοποιήσει πάνω από 40 κατασκευές, ενώ ο αριθμός των πελατών που έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για την κατοικία τους είναι περισσότερες από 300 οικογένειες. Τα τελευταία 30 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των οικοδομικών έργων έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή σύγχρονων κατοικιών. Έχοντας αναπτύξει ένα υψηλών προδιαγραφών δίκτυο προμηθευτών - συνεργατών με εμπειρία στο χώρο αυτό και διευρύνοντας συνεχώς την αγορά σε επίπεδο υπηρεσιών, υλικών, τιμών και ποιότητας, μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε οικονομικά ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους οικοδομικές κατασκευές (πολυώροφα κτίρια, γραφεία, καταστήματα, μονοκατοικίες, συγκρότημα κατοικιών) και δημιουργούμε με τεχνογνωσία, αξιοπιστία και ποιότητα, έργα μοναδικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών.

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να παράγει έργα με αντοχή στο χρόνο, που θα διασφαλίζουν την καλύτερη κατά τον δυνατόν διαβίωση του εκάστοτε πελάτη μας. Οι πραγματικά ενθουσιασμένοι πελάτες είναι η βασικότερη επιδίωξή μας. Αυτό ξεκινάει από την πρώτη γνωριμία, με την ζεστή και φιλική επικοινωνία, για να φτάσει μέχρι την ημέρα της παράδοσης, σεβόμενοι το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου, συχνά επενδύουν τους κόπους μίας ζωής για την απόκτησή του.

Περισσότερες κατασκευές...

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε
τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Facebook   Twitter

© 2024 Βλάχος Αθανάσιος.